“Пункти незламності” місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла.

У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Ці пункти працюють цілодобово та безкоштовно. Там доступні тепло, вода, світло, мобільний зв’язок, Інтернет, заряджання мобільних пристроїв, місця для відпочинку, забезпечення для мам та дітей, аптечки.

В таких пунктах незламності, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність:

тепла, води, освітлення, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку, забезпечення мам та дітей, аптечок.

Комплектування та функціонування Пунктів Незламності здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої̈ влади та органів місцевого самоврядування.

Рекомендуємо вже зараз записати адреси найближчих Пунктів Незламності на випадок аварійного відключення зв’язку чи електроенергії.

Як знайти “Пункт незламності”

Найближчий “Пункт незламності” можна знайти на спеціальному сайті nezlamnist.gov.ua. Для зручності створене поле для пошуку таких пунктів за конкретною адресою.

Інтерактивна мапа пунктів обігріву по Україні

Залишити коментар